Pages

Friday, March 25, 2011

Super Cool Air Ticket!

I TRAVELLING! I  FLYING with plane...When it's come to travelling, there a lot of things that impressed me and one of those is SUPER COOL AIR TICKET!!
MySpace
Saya nak tanya antara anda-anda semua, siapa yang kalau naik kapal terbang lagi-lagi kalau first time kita akan rasa macam batak atau ayat lebih sopan, TERUJA bila nak ambil tiket kapal terbang dekat kaunter? (saya...saya..! hahaha...). Masa tu, rasa fuyooo lihatlah dunia ,saya naik kapal terbang..(sambil menyorong beg easy beg dengan bangga walaupun perjalanan hanya dari JB - KL.. kih kih kih) Tapi saya gerenti anda akan lebih batak atau teruja kalau anda dapat SUPER COOL AIR TICKET FUYOO CAM BEST ni!! :D

(click gambar untuk view yang lebih jelas)





WAAAAAA........!

MySpace
(sampai berdarah hidung terlalu excited..)

Air Ticket ini telah direka di Taiwan khas untuk penumpang Banana Airline... (nak tergelak dengar nama Airline ni...banana..banana.... bwahahahaha..) . Ianya direka untuk memudahkan penumpang mereka melihat waktu perjalanan mereka dan ianya berubah mengikut zon waktu sesuatu negara itu...  Walaupun jam ni kelihat seperti tag tangan untuk orang lepas bersalin.. (alaa...yang kat hospital warna putih ada tulis nama tu.. kalau tak tau ,buat-buat tau!) tapi ianya sangat coooooooooool.... sape nak bagi jam free kan?? kan?? dan bagi saya ia adalah salah satu cenderamata yang paling terbaik setakat ini.. yela..selalu dapat...penutup mata la...berus gigi la... lotion la.... so, this is really something new & it give more benefit to us! masa itu emas ya anak-anak... :) Jadi sesiapa yang nak dapatkan jam a.k.a super cool ticket ni boleh la berkunjung ke Taiwan. (semata nak dapat jam ni kene pergi Taiwan, tak kuasa aku!haha..) ok daaaa!!!!

No comments: