Pages

Wednesday, March 30, 2011

Contest sweet couple yang paling cool n comel. :)

I ni single la you.. Serius!

MySpace

(gila budget player monyet ni..bwahahaha..)

Ha banyaklah kau perempuan..emang dasar.. hahaha. Serius...teehee... mula-mula rasa nak menyembunyikan perhubungan cinta kami berdua..ecececece.....kau nak sembunyikan.tapi gambar gedik profile kat FB kau tu apa?  Yela-yela boypren kitewwww ni bukan macam Taylor Lautner ke... Dia hanya seorang lelaki Johor yang sangat seksi,  berbudi pekerti, baik, kurus, dan cambestgilarasanakajakkahwinsekarang. Ala masing-masing ada taste sendiri kan.. Masa bercinta kentut cam bau loji kumbahan pun lagi wangi kau kata 'emm..sedapnya..awak pakai perfume apa ni..?'.. (sorry sikit, kalau kentut tetap busuk ok -_-)..  Em..emm....nak cerita ke pasal kitorang ni? eheeee...takyah la leee... cinta kami eksklusif gitu........biarlah rahsia... TAPI bagi u'olls tahu random fact jela eh..hihiihii...kau takyah nak over sangat perempuan, kau ingat kau diva? 

1.) Dah kenal hampir 2 tahun. Couple baru setahun, 14 March 2010. Happy Belated Anniversary Darling!
2.) Dua-dua belah pihak family dah tau pasal percintaan kitorang..Dah jumpa pun.. Mintak restu. Hahaha.. :')
3.) Kami berdua suka team Man-U, main game dan  dua-dua gonjeng! :D
4.) Saiz kasut kitorang sama.kalau dah kahwin, jimat. Nanti dia pergi kerja boleh pakai heels saya..hahahha..
5.) Saya demok...die kuwus.  Tapi kami bahagia.. :') nangis terharu lagi..

Ok cukup. Nanti rahsia terbongkar.. Biarlah roomate tersayang je tau apakah yang selalu berlaku..Hahaha..Lawak. (dila..gelak..hiihihiiiihihihiiii)  So, sesiapa yang rasa nak masuk contest ni..dipersilakan.. Gambar tu jangan nak over walaupun nanti kau cakap.."ello..ni camera trick..!" Jangan kau nak berdusta..aku lebih mengetahui. hahaha.. Apepun, thanks tuan blog yang create contest ni..Syarat semua ada kat sini naaa... Check out her blog!  Dekcik Blog. Apa pulak syaratnya, aku sendiri lupa....oohhh ok..letak banner contest dulu......tadaaaaaa..


.

jeng..jeng...jeng.. gambar kitewww ngan pakwe kitewww pulak..... : D


sorry gila kuasa cikit nak gambar besau- besau... :P


Meet my love, Mohammad Syazwan. jangan kau berani nak kutuk dia ok! haha Gambar ini diketik masa dekat Festival Layang-Layang Sedunia, Pasir Gudang Johor. Memori yang sangat tak dapat dilupakan sebab kitorang jakun  lari-lari kat padang main layang-layang harimau pastu terpatah dua. Membazir duit! hahaha..

Mintak-mintak menang! Boleh kumpul duit beli PSP untuk birthday dia. gila sadis ^__^

MySpace



tag : Kaklong boypren kiteww... Kak Wani. :D , AmiratulJijaJiran Sebelah & Ganu peminat Mia. hahaha


1 comment:

Dekcik said...

so sweet..
moga bahagia selalu..
thanks join..
gud luck..