Pages

Sunday, January 2, 2011

Hello Cupcakes!

 Rasanya masih sempat saya nak ucapkan Happy New Years 2011 kepada semua readers and bloggers. Amacam azam tahun lepas, mission accomplished? Sedar tak sedar, cepat sangat masa berlalu. Umur pun dah meningkat.. Uban di rambut pun makin menebal (tu awak bukan saya. hehehe).. Kalau kira-kira ada 3 tahun lagi ni nak kumpul duit buat kahwin.. ecececce.. Eh rasanya intro saya ini takda kene mengena dengan title saya kan. deee..! -___- Cakap pasal cupcakes, rasanya semua orang tau kan. Dan sekarang ni dah jadi trend cupcakes ada macam-macam design. Sempena tahun baru ini, saya nak menghadiahkan cupcakes kepada semua readers! yeaaa! ok tak..saya tipu je.. : P Saya nak share the most creative cupcakes yang saya pernah jumpa. Its so real! Dan kalau saya dapat pun. saya tak akan makan. sayang woo...  Come come have a look!


























Ha meleleh la tu..cover sikit nok, air liur dok bertakung dah tu. haha.
Mana yang paling kreatif? saya pilih garfield dan super mario.
How about you? :)

2 comments:

MissZaraBlog said...

mario n garfield cumell! aiiyaa..ni rasa macam nak terjah kedai kek ni. HOHO nice blog!

Firdaus Kasim said...

peh! cantik giler... harga dia pun mesti cantik an?

kak, jom tukar banner nk?

Cara-Cara Blogwalking yg Betul