Pages

Monday, November 22, 2010

Quick Update!

Guys, sorry eh dah lama xpost apa-apa entry.. (ala kalau post pun 2,3 helai yg komen... ayat nk touching..hehehe)..Saya super duper meper keper BUSY!!!!!! argh tension-tension!! ni nak buat report sampai kerepot.. arhh! sesiapa yang shout kat shout box tu jangan kata saya sombong ye... saya janji akan jenguk blog korang nanti... :') mintak maaf dipinta.. btw, HAPPY BELATED BIRTHDAY TO ME!! Hoyeh..! 20112010. :)

Monday, November 8, 2010

Earth Tone Makeup Tutorial

Hai dolls! haha. Lama nya tak post entry baru. Busy la nyah..haha. Sebenarnya ni ha, saya start buat Vlog pula... (macam-macam la kau perempuan, hangat2 tahi kucing). Keep watching ok! Komen-komen! :)
daaa.......




p/s : bukan malas nk taip banyak..tapi saya tau awak semua lagi sudi tengok video dari membaca kan. hik.hik.hik..