Pages

Friday, October 8, 2010

Happy Birthday Mama..





MySpaceHari ni 8 October, genap umur mama saya yang ke 42.  Shh.. saya ada belikan dia hadiah. Tapi jangan bagitau dia tau. Saya beli mini water feature tok letak kat dalam rumah tu..saya pun belikan satu untuk saya. haha.. (err...perlu ke bagitau benda ni. -___- ) Kepada mama, Hasnizah Abu Bakar, erine doakan mama sentiasa dalam keadaan baik dan sihat sejahtera. Terima kasih kerana pengorbanan mama selama ini. Terima kasih sebab selalu jadi mama yang paling sporting dalam dunia. Terima kasih sebab jadikan erine gemuk macam ini. Terima kasih sebab semualah! Tak dapat erine nak balas jasa budi mama. Tak ada sesiapa yang dapat ganti tempat mama. Erine nak nyanyi satu lagu ni... ehem... nantila nyanyi.. tapi mama boleh baca liriknya..






Sometimes I feel my heart so lonely but that that's ok





No matter how my boy just left me and I don't care
Whenever the rain comes down and it's seems there's no one to hold me
She's there for me, she's my mom
Just for my mom, I write this song
Just for my mom, I sing this song
Coz just my mom, can wipe my tears
Coz just my mom, can only here
Trap in a subway, can't remember the day but I feel ok
Damped in damn situation, in every condition with no conclusion
Whenever the rain comes downand it's seems there's none to hold me
She's there for me, she's my mom
You may say I have no one, to cover me under the sun
You only get it from your mom



OR

I can decribe you like this mama..



Hoi apa kau nak buat kau anak aku.. Dasar h*njing!


U nasty dog! Heeyah!! 


Run away anak ku! I can handle this black nasty doggie!


huh! berani kau kacau anak aku lagi siap kau!! Apa pandang-pandang!

MySpace
Kami tak besar dan kami tak kuat,
Bile 
bekerjasama semua jadi mudah…
Yea.. 
wonderpets.. Yea!!!!

(lagu ini pun tiada kena mengena)


ANYWAY MAMA, HAPPY BIRTHDAY TO YOU!
U're SIMPLY THE BEST!



jangan ada hati nak jadi bapak tiri aku ok. 
MySpace

5 comments:

Zulfahmi Abidin said...

so sweet dear....tapi lagu tuh tak best lah.tak paham kalau bahase inggeris.translate sikit bahse melayu.

cantik nyer mama kite eak erine..^___^

Zulfahmi Abidin said...

so sweet dear....tapi lagu tuh tak best lah.tak paham kalau bahase inggeris.translate sikit bahse melayu.

cantik nyer mama kite eak erine..^___^

erieqa erine said...

haha. yela, t erine letak translation. haha. tgk la mama sapa! hahaha... mama kita?! ehem! hahahahahaha

ChiLaBaey's Spot said...

Kunjungan kali pertama di blog awak... Hebat and nice looking blog....

*Jom join contest saya pulak... Hadiah menarik... :)

Bermula : 15-25 Oktober 2010

http://chilabaeys.blogspot.com/2010/10/perhatian-contest-chilabeays-spot-telah.html

Syazwana said...

hot giler mama u!

:D