Pages

Friday, October 1, 2010

Be Rare with Creative Hoodies!

Kecik-kecik dulu saya suka sangat baca buku Little Red Riding Hood. Si comel bersama red hood nye membawa bakul makanan untuk diberi kepada neneknya yang sedang sakit. Tapi neneknya dimakan oleh serigala..dan serigala tu berlakun jadi neneknya dan nak makan si red riding hood...bla..bla..bla..(tak igt). Natijahnya atau moral of the story ,saya suka hoodies. takda kena mengena lansung  -___-  Apa itu hoodies? Hoodies tu macam sweater tapi ada pelangkup kepala kat belakang dia tu. Saya suka hoodies sebab ia menampakkan saya cool and cold (dan kurus sikt).. hehe. Kalau nak beli hoodies yang murah dan smart, silalah berkunjung ke Giordano. Im gonna buy the latest hoodies. RM50 je! macam-macam warna. Fabric dan material dia pun tahan lama. I loike! :) Tapi kan..kan..kan.... saya lebih suka sesuatu yang lain dari lain, RARE! ggrr..  Saya nak hoodies yang macam pussy cat dolls pakai. Sexy yaw... tapi saya nak hoodies berbulu-bulu.. Argh nak semua.. Ok cukup. Sila lihat gambar rajah dibawah, 





Mr. Storm Trooper Hoodie






Speakers Hoodie






Monster Hoodies






Pac-Man Hoodie






Teriyaki Boyz Shark Hoodies








Spider Man Hoodie






Skeleton Hoodie






iPod Hoodie






Ninja Hoodies






Batman Hoodie






Polar Bear Hoodie!


Somebody buy me a hoodie please? TQ. :')

6 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

lawa gle..
o.O dpt satu pun ok larh XD
monster hoodies XD

erieqa erine said...

tau xpe..suka sgt.

Zulfahmi Abidin said...

wehh2...aku nak satu..birthday aku 30 March..hadiah aku tahun depan ea...masyeh..sayang ko sbb bagi aku sweater nie nanti.hehehe

Umie Nadhirah said...

Wahhh. nak 1.

erieqa erine said...

fahmie.. wat susah2 je fahmie.kau pun nk beli tok aku? waa..tq.. jgn lupa 20 nov ni ye. haha

erieqa erine said...

umi : sgt cantek kn?