Pages

Tuesday, September 28, 2010

Contest Senyuman Maneh

Sejak lama menghilangkan diri dari dunia blog sebab kesibukan beraya dan menggemukkan diri yang sememangnya dah gemok, tibe-tiba rasa teringin pulak nak join apa-apa kontest yang melibatkan fotografi. (kes menang  no.10 kontest black & white hari tu. no.10 pun nak gebang)..hahha. mana lah tau menang lagi..nak cuba nasib.amin...kali ini saya nak join contest senyuman maneh. maneh is manis ok nyah..  by the way, thanks so much to my dear eyka sebab suruh join kontest ini. apa da dia sendiri tak join. sibuk pilih gambar, teringat pulak 1 gambar ni yang saya ketik dengan sendirinya (kes bangga) haha. masa tu raya kedua di tingkap rumah nenek saya dengan rambut tocang nye..sungguh gadis kampung you....haha. chop! sebelum upload gambar mari kita tengok terms and condition.







Syarat-syarat Pertandingan


Mestilah menjadi followers blog Gadis Kampung Separa Bandar
Mesti buat N3 pasal contest ni.
Pic yang dipertandingkan mestilah hak milik sendiri.
Anda diwajibkan berada dalam gambar tersebut dan bebas sama ada nak gambar sorang, bersama kawan ataupun family.
Hanya satu pic saja dibenarkan untuk dipertandingkan.
Letakkan dan link banner contest di side bar blog anda dan tinggalkan link anda di komen ini.
Tag minimum 2 atau lebih rakan anda.

Tarikh tutup adalah pada 10-10-2010.
Hadiah adalah topup bernilai RM30.

Jika pemenang menggunakan line prabayar, nilai tersebut akan ditukarkan kepada wang tunai dan akan di bank-in kan ke dalam akaun anda.





Are u ready kids!!? ok mari kita upload...


Loading........99%



tadaa...  :) iklan colgate gitu...


tag dekat 2 org

eyka!!  (masuk2!!)
fahmie (masuk jugak!)

4 comments:

♥ eyka elisha ♥ said...

hahaha!kna tag jugak ^__^
[xdak pic nk gne neyh.hahaha!]

Zulfahmi Abidin said...

jap2...ko nie sjak bile suke main contest nie..mentang2 dah menang makin menjadi2 lak dye.bahahahah

erieqa erine said...

bip bip bip..lalalal~. hahha

Bazilah said...

gudluck!