Pages

Tuesday, September 28, 2010

Candid Camera Contest

Hari ini saya betul-betul semangat nak masuk contest. second contest for today will be candid camera contest. Esok tarikh akhir wooo!! encik aima  kasi lulus ini last minute candidate. Serius, contest ni la yang paling susah nak cari gambar. ada gambar candid kat tepi pantai tapi boss kata macam posing poyo-poyo pulak. Sekali lagi saya mempertaruhkan gambar di hari raya. :) ok takmau cakap (tulis) banyak-banyak. mari kita lihat syarat-syaratnya.




Syarat-syaratnya :-

1) Terbuka kepada semua bloggers...
2) Wajib folo blog aku....nnt korang gak senang dapat info Contest ni...
3) Up-load gambar Candid yang korang rase paling menarik...Xkesahlah gambar korang sendiri ke.. family ke... aweks ke... kawan2 ke... janji Candid... 1 gambar sahaja....
4) Letak Banner Contest ni kat slidebar blog korang..
5) Tag 5 orang kawan korang.. biar meriah sikit....
6) Jangan lupa tinggalkan link korang kat comment post..

Tarikh Tutup :

29 September 2010

Pemenang akan diumumkan pada 1 Oktober 2010

Hadiahnya :

3 Orang Pemenang akan mendapat "Piala Pin Boling".....


Loading.....99.8%


hehehe..saya yang tengah pegang kamera itu. 


tag!

join ok!

6 comments:

♥ eyka elisha ♥ said...

kna tag lg..kih3!!~
nk kna godek album la nmpknye neyh ^^,

Zulfahmi Abidin said...

ko kejam la eika..aku kt tmpat keje nie mane ade picture...ape lah..tapi muke ko betul2...tuuuttttt****** siaran tergendala..sila bayar bill broadband anda terima kasih.

erieqa erine said...

hahahhahaha...apa!! tuut waklu..hahah

Zulfahmi Abidin said...

ko la nie.aku pon dah lupe ape aku tulis.sbb ko tak bayar bill tadik.padan muke.tah ape lah aku ckp tadi yerk...

erieqa erine said...

ah shadap u.haha

Aimaduddin said...

* Keputusan Top 5 Akan Dikeluarkan Pada 1 OKT 2010.. 3 Pemenang Dipilih Berdasarkan Undian Anda (50%)Dan Juri Khas (50%)..

* Undian Dibuka Mulai 1 OKT 2010 Hingga 8 OKT 2010..

* Jgn Lupe Menunaikan Tanggungjawab Anda...