Pages

Thursday, August 26, 2010

Peraduan Mimik Muka Paling Hodoh!

Waa selepas dicabar oleh eyka elisha, mula-mula taknak join. sebab rasanya akan dapat title 'Ratu Mimik Muka Paling Hodoh abad 21'. tapi takpalah geng-geng punya pasal, saya join la contest dari Cik Tembume so korek-korek la gambar dalam folder kepam yang dah bertahun tak bukak. tup tup tengok satu gambar ni, masa time study dulu. haha. punya la lawak (bagi sayalah)..Masa ini time kelas english tengah tunggu nak buat presentation.. bosan punya bosan, saya pun mulalah buat kerja tak berfaedah mereka satu Gaya Tudung Alaf Baru. cantik tak? (cakap ala-ala eric leong). sebelum saya tunjuk gambar tu, mari kita saksikan syarat-syaratnya dari Cik Tembume. Kalau nak lebih lanjut boleh click banner kat tepi blog saya ni.

BUKAK MATA BESAU-BESAU!


❤ nak jadi follower i? tak wajib. up to u. ^^,

❤ mesti ada blog sendiri okey. senang i nak terjah!

❤ mestilah kena buat entry pasal contest ni kan.

❤ letak banner contest ni kat entry and sidebar yang link kan terus ke blog i.

❤ wajiblah ada pic korang kan. satu je okey!
pic bebas. tak kesah nak pic sorang, bedua, couple, dengan kengkawan.
kesimpulannya bebaslah! hehehe

❤ link kan url entry korang kat comment i ni okey!

❤ tag 2 rakan korang yang rasanya sengal-sengal ubi macam korang gaks!

❤ hadiah:
shhhhh~rahsia! hehehe.

❤ tarikh tutup:
27 September 2010


Dah Sedia nak tengok??!






HAMEK KAU. haha.


Geng Blogger, apa lagi join la!!

Fahmie , Amie  dan lain-lain. Mari kita meriah peraduan ini!




p/s : muka saya tak sehodoh tu ye bila bertudung. haha. tengok2! cheh cheh
saja je kecik kan gambar. wek!


18 comments:

♥ eyka elisha ♥ said...

hahahaha!waaaa erie..tcabar jugak akhirnye!
waaaaa ;D

erieqa erine said...

hahahahahahaha.. btw, tu bukan mimik muka. ha bedal la! haha

♥ eyka elisha ♥ said...

mimik gk la tuh.yg pnting sy gelak guling2 tgk pic tuh.tringat zmn mse skolah dlu pkai tdung cmtuh.haha!

Tn.Punya said...

hehehe...gelak sikit

erieqa erine said...

hahaha... style acheh! haha. smart wooo

♥ eyka elisha ♥ said...

mmgla.tp comey pe wt cmni.tgoda wooo...ngeee ^_^

erieqa erine said...

tergoda eh! haha. cam hape je

t e m b u m e said...

hahahahaha!
boleh lah tu.
accept jek.
ngeeh~
cayalah!
berani tunjuk seyh.
hohoho

good luck! :)

erieqa erine said...

welcome! haha..
da rupa badut ni. :D

honey's said...

wakakakaka...bongok erine...klakar...nsb bek xletak gmbr yg len..hahahaha

Zulfahmi Abidin said...

hamek kau....muke ala2 70's tuh. Serious buruk.Tapi,....sory,fahmie tak berani nak join kontes nie lah.Malu kot.kah2....

jap2.....so kamu anggap fahmie sengal ubi la ea???eeeeuuu.....kick~

Zulfahmi Abidin said...

dear..

memandangkan nie ruangan komen.fahmie nak comment something kat sini.pasal blog awk nie.Fahmie takde lah otai pasal blog nie.Tapi dari ape yang Fahmie blaja sejak main blog nie.awk tak patut mnyusahkan para blogger lain untuk comment..dengan itu.fahmie dah penah buat tutorial pasal bende yang awk perlu buat.sila copy paste laju2 link nie http://fahmie-lifestyle.blogspot.com/2010/07/verification-oh-verification.html lepas tuh pergi paste kat atas tuh paste la yerk.hehe..tapi nie comment jer.nk ikut yer ikut.tak ikut pon takpe k dear...

erieqa erine said...

fahmie! xfhm la.

Zulfahmi Abidin said...

testing2..dah okey ke blom??

Zulfahmi Abidin said...

haha..okey2..semua dah okey.tinggal lagi satu jer kamu belum buat...

pergi kat dashboard;setting;comment;Comment moderation....

comment moderation tuh tuka kepada always..supaya.event ade org comment entry kamu yang lama2 pon kamu akan dapat tahu.okey dear??

erieqa erine said...

ok bos! tukar skrg jugak. tq2

Zulfahmi Abidin said...

sekarang mesti kamu rase ade perbezaan nyer...hehe...

Life Style said...

Nice blog keep it up.
We are presents a site full details about life style click to share.