Pages

Tuesday, August 17, 2010

Laut Itu Biru

Kalau pergi pantai atau laut mesti teruja tengok air dia yang jernih lepas tu nampak ikan. masa kecik-kecik dulu, saya pantang nampak air. sampaikan satu masa orang ramai kena tangkap saya dari pergi ke laut dalam. mama dah jerit-jerit dari jauh. haha. belagak tu kecik-kecik berenang taknak pakai pelampung. dah besar-besar ni malas pulak nak berenang harapkan berenang dekat swimming pool jela. itupun 4 meter je punya. hehe. yela kalau berenang laut, alasan kena pakai sunblock, takut kulit terbakar, nanti rambut keras, tertelan banyak air,blaa...bla...blaa.. jadi semenjak jadi photographer yang tak berapa professional ni, apalagi snap-snap la. i wish to have waterproof camera! mama kalau baca post ni, faham-faham la..hehe. (senyum nakal). gambar-gambar di bawah diketik masa pergi Tanjung Balau, dekat dengan desaru...















hai. cheh cheh. hehe

5 comments:

Anonymous said...

ooo mcm tu..

myra la. . . said...

cara doe belog kau!! baek punya !

erieqa erine said...

cik anonymous : yeahhhh...
amie : hahaha tq gul!! *smooch

Anonymous said...

...cehhhh, btl2 gler gamboo...cun!!!!

erieqa erine said...

cik anonymous : TQ beb/dude!! hahahahaha..