Pages

Thursday, August 19, 2010

Fashion Street di KL!


Amaran! Sebelum memulakan sesi kritikan, saya mintak maaf sesiapa yang terasa kalau-kalaulah anda ada termasuk dalam golongan fashion crime. hehehe.. (ada hati nak komen fesyen orang lain. diri sendiri pun pakai comprang campring.. : P ) Kita kat Malaysia ni bukan je kaya dengan culture dan makanan.. Fesyen pun tak kurang hebat. sebut la sahaja kome nak fesyen apa... macam-macam ada! kalau ronda-ronda sekitar KL, ada sampai nak terbeliak mata saya tengok. mak ai.. ni rupa tak payah pakai baju... (-___-").. tau la malaysia ni panas.. Okay tak payah la saya membebel menjela-jela, mari kita saksikan calon yang pertama..



ABANG JAMBU 
  

who said men cannot wear pink? see picture above. smart kan! Bagi saya lelaki yang memakai warna pink adalah lelaki yang berani... macam patrick (spongbob)..  : D


AKAK DIGI 


bak kata hanis manis dia kata yellow makes you look fat. haha. yeah you'll look fat if you the digi ambassador. ku bersamamu.... warna kuning ni sebenarnya sangat attractive. warna-warna hangat la katakan. jadi sesiapa yang suka kelainan dan skinny macam model-model america's next top model disarankan memakai warna kuning.  (nak kasut kuning crocs dekat uptown tapi takda saiz...sedih....)


ADIK DRUMSTIK



ha sape suruh pakai suar micro mini, kan aku dah letak nama adik drumstick... Fesyen ni fenomena normal la for Chinese girl... benda yang cuba saya tonjolkan dalam gambar ni ialah handbag dia.. oh i love clear handbag! TAPI make sure isi kandungannya jaga-jaga naa.... tak pasal-pasal orang tengok je pau jenama kotex terselit kat celah-celah purse.. : D (mata disensored dah macam banduan pulak.haha)


GHG - GENG HITAM GOSONG


Hitam itu menawan.. hitam itu elegan.. hitam itu kebal....dan hitam itu gosong(hangus). Saya suka jugak pakai warna hitam sebab boleh nampak kurus.. tapi fesyen ni.. tet! sorry! NEXT!


AMOI BULU-BULU


Malaysia dan turun salji ke? (-__-") saya pun suka jaket bulu-bulu ni tapi berpada la amoi.. kat pavillion tu panas tahap dewa. nasib baik amoi ini pakai selipar. kalau pakai but bulu-bulu.. bayangkanlaa..
(dimaafkan kalau dia baru keluar dari peti ais panggung wayang )


BUDAK BULU - BULU 2


bulu-bulu mungkin trend 2010 kot....ramai noo pakai bulu-bulu...by the way, I love your trunk cap...BIRU...... lalalalalala....


MINAH SALLEH PEGANG PLASTIK


kita bukan nak komen beg plastik yang dia pegang ye.. tapi fesyen mereka. what can i say?
SIMPLE & NICE. oo tapi yang jump suit tu macam seksi sangat untuk saya. nanti mama marah. hehe.


GADIS COKELAT CELUP


Cokelat Celup tu takda kena mengena dengan gambar ni. saja nak letak nama tu. (ini cokolat celup..celup2!)
Komen : Young and Fresh. Earthtone suitable for any occasion. I LIKE!


MAK ARAB COOL


mak arab ni cool je pakai serba serbi hitam! mungkin dalam baju dia ada aircon. we like mak arab. haha..


Last but not least

SNOOP DOG in da HOUSE!

oh yeah man... u like it? komen la sendiri.. 


okay dah letih mengkritik orang. hehe. apapun  Malaysia Boleh! 

Location : Bukit Bintang, Pavillion KL

No comments: